Om webbplatsen

Copyright

För allt material på Snokar.se gäller copyright till Mattias Hagman.

Det innebär att allt innehåll, såsom olika typer av texter, artiklar, varumärken, illustrationer och grafik, är skyddat enligt lagen om upphovsrätt om inget annat anges. Fotografier på Snokar.se som inte är tagna av oss själva är köpta från bildbyråer eller förmedlade från personer som skickat bilder till oss.

Du får endast lov att använda/ladda ned materialet från vår webbplats för privat, icke-kommersiellt bruk. Kopiering, mångfaldigande, överlåtelse, försäljning, överföring, lagring eller på annat sätt distribution av materialet på vår webbplats för offentliga eller kommersiella syften får inte ske utan skriftligt tillstånd från Mattias Hagman. Obehörigt användande av innehållet är förbjudet enligt tillämplig lag och kan medföra straff- och skadeståndsansvar.

Cookies

En kaka (cookie) är en liten textfil som innehåller information och som lagras på din dator.
Kakor används för att underlätta för besökaren på webbplatsen. Snokar.se använder kakor för webbstatistiktjänster från extern leverantör för att exempelvis mäta sidvisningar och antalet besökare. Du kan blockera och hindra att kakor lagras på din dator genom att stänga av det via din webbläsares säkerhetsinställningar.

Läs gärna mer om kakor på Post- och Telestyrelsen.

Ansvar

Snokar.se arbetar enligt gällande forskningsetiska och djurskyddsetiska regler. Vi strävar efter att hålla informationen på Snokar.se så korrekt och uppdaterad som möjligt. Vi tar dock inte ansvar för eventuella skador som uppstår i samband med att någon använder informationen som tillhandahålls på webbplatsen. Därför sker också användningen av länkar på egen risk. Vi kan heller inte garantera att publicerade länkar fungerar. Om du skulle hitta en icke-fungerande länk är vi tacksamma om du meddelar oss.

Vi avsäger oss allt ansvar för eventuella tekniska fel eller annan yttre påverkan som ligger utanför vår kontroll.

Vi samlar inte in personuppgifter.

Ansvarig utgivare

Ansvarig utgivare för Snokar.se är Dr Mattias Hagman.

För att få tillstånd att använda material som publicerats på webbplatsen Snokar.se vänder du dig till Mattias

Kontakta oss gärna om du har synpunkter på sajten!

This post is also available in: Engelska